Açıklanan Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın bapsı, yangın merdiveninin yalın ve dumandan korunup katların arasına yada yaşam alanlarına geçmesini önlemek üzere kullanılır. Bünyeda kâin insanoğluın emniyetliğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının arama altına alınmasında önemli bir rol oynar.

Yangın Bapsı yaman sızdırmaz özelliğe iye olması zımnında yangın çabucak insanların duman zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Bu baplar hariçya güzel ve kolay açılabilen konstrüksiyonya sahiptir.

Merdivenin hoşgörülüliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni durmadan bir şekilde olması gerekmektedir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere göre değkonuebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Siz bile yangın kapısı fiyatları karşı bilgi dercetmek kucakin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Kapılar ancak bu sıkı kalite kontrollerinden geçtikten sonra etiketlenir ve kullanıma hazır hale getirilir. Malzeme bilimi ve mühendisliğindeki devam fail gelişmeler, yangın kapılarının etkinliğini ve güvenilirliğini sürekli olarak iyileştirerek, yapı emniyet sistemlerinde eleştiri bir dasevinçli olmaya devam etmelerini sağlamlar.

Sizin dâhilin yangın merdiveni projelerini yerinde tasarlayarak projeye elverişli yangın merdiveni uygulamasına yanında hüküm verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın Bapsı İşaretlemeleri: Yangın kapıları ekseriyetle üzerlerinde yangınla ilişkin Yangın Çıkış Kapısı bilgilerin bulunmuş olduğu sorunaretlemelere sahiptir. Bu medarımaişetaretlemeler, bapnın yangın klasını, metanet süresini ve öbür önemli bilgileri belirtir.

Yangın merdiven kapısının en kabartılı özelliklerinden bir öbürü bile emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında ön merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Z tipi yangın merdiveni, zikzak yahut "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen ayırt edici bir tasarımdır. Bu tasavvur, ekseri her seviyede doğrultu değemektiren bir sıra açılı iniş ve merdiven yürekerir ve ancak veya sıkışık alanlarda meydanın velut bir şekilde kullanılmasını sağlar.

Kaliteli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini sağlayacak ve gerektiğinde karışma ekiplerinin bu yoldan binaya methaline yardımcı olacaktır.

Bu sayede insanoğluın emin bir şekilde binayı bırakma etmesine veya yangınla mücadele ekiplerinin çallıkışmasına imkân sağlamlar. Yangın bapları umumiyetle kendiliğinden olarak kapanan ve panik amerikan barı kabil acil durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanların en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını hızlandırmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Kaçış merdivenlerinin duvar, tavan ve yaradılıştanında hiçbir yerıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 dakika dayanıklı cidar ve en azca 90 an dayanıklı yaman sızdırmaz kapı ile öbür taksimmlerden ayrılır.

Report this wiki page