En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı kilidi itimat kilidi olarak aşina ve kapının dâhilen dışarıya çın açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında rast bir beceri ile yerleştirilmesi, yangın çabucak kullanımı kolaylaştırır.

Emektar konstrüksiyonlarda çatı dışlarına çelik veya yanmayan malzemelerden yapılan yangın merdivenleri, yeni binalarda (meslek, düzenışdoneş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya bitişik şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde bile bulunabilmektedir.

Tüm yangın kasası ve kanatları koca kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında kuruluşlabilecek sıva onarımı ve boya işlemleri sebebiyle baplar mazarrat görmez.

Çift kanatlı ivedi çıkış bapları, dünyaa hak açılan panik amerikan bar kullanılanarak yapım edilerek yangın anında yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara mevla modeldir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile yerel yönetimlerin müşterek noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Yangın esnasında alevlerin asayiş holüne erişmesinı engelleyen ilgisiz har yangın contası.

İşaretlendirmeler: Ivedili durumlarda kullanılması müstelzim bapların tamamı medarımaişetaretlenmelidir. Üzerinde “müstacel çıkış” kırsı mevcut kapılarda fosforlu ya da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Başkaca, bozuk yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda tembihyorlar.

Asayiş: Evgin çışitaa yardımcı olan baplar kilitlenme mekanizmasına mevla olmamalıdır. Acil durumlarda kapıların her an örtüsüz olması insanoğluın çıkışını kolaylaştırır.

Bu sayede insanların emniyetli bir şekilde binayı yangın kapısı terk etmesine yahut yangınla savaş ekiplerinin çalışmasına olanak sağlamlar. Yangın bapları ekseriyetle otomatik olarak kapanan ve ürkü pası üzere ivedili durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, adi yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa da yamanı akçakesme ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği yardımıyla emniyetli kucak oluşturur.

Yangın merdiven kapkaloriın en bariz özelliklerinden bir başkası bile emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında daire merdivenleri zehirli yamanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Camlı yangın kapıları veya panik barlı yangın kapıları gayrı yangın kapısı türleri arasındadır.

Report this wiki page